Ambra Llibres 

Ambra Llibres, la teua llibreria de referència a Gandia

La llibreria

Fundada el 1983, la Llibreria Ambra compleix enguany 29 anys al servei del lector. Primer a Dénia i després la Plaça de les Escoles Pies van acollir aquesta llibreria que fa uns anys es va haver de traslladar a la seua ubicació actual. Un espai més gran i obert en el que arriben les novetats diàriament, però on mai es descuiden els grans llibres de la literatura.


En una època de canvis econòmics i tecnològics pot semblar una bogeria pensar en una llibreria tradicional. Nosaltres el que pensem és que Internet no ha de ser una amenaça, al contrari, ha de ser un suport que vinculi als lectors entre sí, amb els crítics i, per què no, amb la nostra llibreria. En breu tindrem una oferta online del catàleg d'Ambra, però no volem deixar de ser el que som, una llibreria 'de fons' on les novetats comparteixen espai amb els llibres tradicionals, els tècnics o els de text. Un lloc on venir a mirar llibres i a sol•licitar consell. Està clar que el llibre electrònic té el seu segment de mercat (a qui, per cert, Ambra Llibres té planejat unir-se) però és una cosa diferent. Un llibre tradicional pot prestar-se, no pot esborrar d'una memòria virtual i imprimeix caràcter de qui el consumeix i, per què no, ho llueix en una llibreria. S'acosten canvis, això és segur, però la nostra aposta és estar-hi.

Nova gerència

María Bravo CortésDes de novembre de 2011 la gerència de Ambra Llibres passa a Maria Bravo, iniciant-se una nova etapa en la gestió amb l'objectiu de mantindre la qualitat de la oferta literària amb apertura a les noves tecnologies i una nova manera de abordar la relació amb els lectors, clients i amics de la llibreria.